NEGA USNJA - LEATHER MASTER  

Paleta izdelkov je namenjena čiščenju, zaščiti, negi in popravilu usnjenega
oblazinjenega pohištva, usnjenih izdelkov in oblačil. Paleta vsebuje izdelke namenjene čiščenju vseh vrst usnja: anilinskega-A, nubuk-N in krito barvanjega gladkega usnja-P, kakor tudi izdelke namenjene popravilu usnja za potrošnike in profesionalce.

 
 

NEGA TEKSTILA - TEXTILE MASTER

 
Paleta izdelkov je bila razvita v Unitersovem razvojnem centru in je namenjena negi večine vrst tekstila in mikrovlaken. Paleta izdelkov vsebuje sete in posamezne izdelke za redno čiščenje, odstranjevanje madežev in zaščito pred različnimi vrstami madežev in umazanije.

 
  NEGA LESA - WOOD MASTER
 
Paleta izdelkov je namenjena negi lesenih površin. Izdelki se uporabljajo za čiščenje, redno nego, zaščito in popravilo lesenega pohištva. Wood Master izdelki so prilagojeni
negi lesenega pohištva v bivalnih prostorih (Indoor), negi lesa na prostem (Outdoor), vrtnega pohištva, ter vzdrževanju in negi lesenega pohištva v in na plovilih.
 
 

NEGA PLOVIL - BOAT MASTER

 

Boat Master seti in posamezni izdelki so namenjeni čiščenju, negi in vzdrževanju vsega pohištva na plovilih. Boat Master paleta vsebuje profesionalne izdelke, posebej pripravljene za čiščenje, nego, vzdrževanje in zaščito usnja, umetnega usnja, tekstilnih vlaken, mikrovlaken, alkantare, lesa oz. tikovine, steklenih vlaken (fibreglass), nerjavečega jekla, medenine, brona, aluminija, stekla in PVCja na in v plovilih.

 
 

IZDELKI ZA SERVIS USNJA - REPAIR MASTER

 
Izdelki za nego in servis usnja
  • Izdelki za servis usnja
  • Vzdrževanje in servis usnja

 

 
 

NEGA VOZIL - CAR INTERIOR CARE

 

Car Interior Care je vozilom prilagojena linija izdelkov Leather Master in Textile Master namenjena čiščenju in obdelavi usnja, tekstila, mikrovlaken, kovin, stekla, laka in površin iz umetne mase v notranjosti in zunanjosti vozil.