StoritveČiščenje in redno vzdrževanje usnjenega pohištva
V kolikor se sami ne želite ukvarjati z rednim čiščenjem, negovanjem in vzdrževanjem vašega usnjenega oblazinjenega pohištva, lahko to opravilo prepustite našim strokovnjakom. Delo lahko opravimo v naši delavnici ali vašem domu. Uporabljamo preizkušeno usnjarsko tehnologijo Leather Master in Repair master. Pišite nam, pokličite nas, posredovali nam boste nekaj osnovnih informacij in predlagali vam bomo možne rešitve.

Servis in obnova usnja

Če so se na vašem usnjenem oblazinjenem pohištvu pojavile večje težave (trdovratni madeži, odrgnine, razpoke, luščenje barve, strganine, luknje), ki jih po vaši oceni sami ne morete odpraviti nam pišite, pošljite sliko prizadete lokacije ali pokličite, da se dogovorimo o možnih rešitvah težave.

Priprava barve za samopomoč
Tudi sami si lahko pri reševanju nekaterih težav na usnjenem oblazinjenem pohištvu pomagate sami. Obleditve barve, obraba barve, razpoke na barvi lahko tudi sami na preprost način popravite tudi sami. Za vas imamo pripravljenih 15 osnovnih in 60 standardnih barvnih odtenkov namenjenih opravilom na anilinskem in krito barvanem gladkem usnju (pigmentirano usnje). V kolikor vam noben standardni barvni odtenek ne ustreza, vam po vzorcu pripravimo vaš barvni odtenek.

Prenesite si servisni katalog ali letak!             Katalogi in letaki>>