Izdelki << Nega plovil - Boat Master

 

NEGA PLOVIL - Boat Master

 

Boat Master

Boat Master seti in posamezni izdelki so namenjeni čiščenju, negi in vzdrževanju vsega pohištva na plovilih. Boat Master paleta vsebuje profesionalne izdelke, posebej pripravljene za čiščenje, nego, vzdrževanje in zaščito usnja, umetnega usnja, tekstilnih vlaken, mikrovlaken, alkantare, lesa oz. tikovine, steklenih vlaken (fibreglass), nerjavečega jekla, medenine, brona, aluminija, stekla in PVCja na in v plovilih. Boat Master izdelki so na razpolago v obliki priročnih in namensko zaokroženih setov in kot dodatni posamezni izdelki.

Izdelki so bili razviti v razvojno raziskovalnem centru mednarodnega podjetja External link opens in new tab or windowUniters S.p.A. in s sedežem v Italiji pod vodstvom dr. Tork. Izdelki so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih raziskav, so tehnološko napredni, na vodni osnovi in preprosti za uporabo. Izdelki Boat Master ne onesnažujejo morja in okolice.

Izdelke Boat Master lahko uporabljate za čiščenje in zaščito vseh delov in opreme plovila. Po redni uporabi Boat Master izdelkov bodo s pravim usnjem, tekstilom ali umetnim usnjem oblazinjeni sedeži in zofe, platnene strehe, korita iz steklenih vlaken (fibreglass), kovinski deli iz nerjavečega jekla, medenine, brona, aluminija, obloge iz tekstila, mikrovlaken, alkantare, lesa oz. tika,  steklene in PVC površine na in v plovilu izgledali kot novi še veliko let.

Seti za nego plovil

Posamezni izdelki

       SETI ZA NEGO PLOVIL

        (čiščenje, zaščita, vzdrževanje)

 

POSAMEZNI IZDELKI

(čiščenje, zaščita)

 

   Katalogi in zloženke izdelkov Boat Master

 

 

Boat Master, katalog-IT (PDF)

Katalog izdelkov za nego plovil Boat Master v PDF.

Katalog je v italijanskem jeziku. (3,5MB)

Za prenos kataloga izpolnite spodnji obrazec.

Boat Master, zloženka-EN (PDF)

Zloženka izdelkov za nego plovil Boat Master v PDF.

Zloženka je v angleškem jeziku. (1,5MB)

Za prenos zloženke izpolnite spodnji obrazec.

 

Boat Master, katalog-IT (PDF) 3.5MB Katalog izdelkov za nego plovil Boat Master. Katalog je v italijanskem jeziku.
Boat Master, zloženka-EN (PDF) 1.5MB Zloženka izdelkov za nego plovil Boat Master. Zloženka je v angleškem jeziku.


Za prenos (download) e-katalogov Boat Master v spodnji obrazec vpišite vse zahtevanje podatke - vaše ime, priimek in delujoč elektronski naslov.

Po vnosu vaših kontaktnih podatkov boste lahko na zgornjih povezavah prevzeli katalog in/ali zloženko tako, da boste v prikazano polje "Pišite nam" vpisali naslov vaše prijavne E-pošte in s klikom na gumb "Submit" začeli s prenosom.

 

Ime:

Vpišite vaše ime Priimek: Vpišite vaš priimek

E-pošta:

Vpišite vaš delujoči E-poštni naslov