ReferenceO proizvajalcu in izdelkih

Proizvajalec izdelkov Uniters, blagovnih znamk Leather Master, Textile Master, Wood Master, Boat Master, Repair Master je med najbolj priznanimi in najbolj poznanimi proizvajalci sredstev za nego pohištva na svetu.


Uniters je mednarodno podjetje, ki združuje več podjetij z različnimi proizvodnimi programi, ki se med seboj dopolnjujejo na področju raziskav, proizvodnje in svetovne distribucije. Sedež podjetja Uniters S.p.A. je v Italiji, kjer je tudi glavni razvojni center, vodstvo, administrativno osebje in glavnina proizvodnje.

Uniters ima lastno prodajno mrežo v ZDA, Nemčiji, na Nizozemskem, v Veliki Britaniji, v Avstraliji, na Portugalskem in na Finskem. Distribucijska mreža je pa prisotna v 83 državah po vseh 5 celinah.

Uniters že 30 let izdeluje in distribuira izdelke za čiščenje, nego in popravila usnja, tkanin in lesa za sektor pohištva, avtomobilov in motorjev, usnjenih izdelkov, letalstva, usnjarstva in navtike.

Izdeluje visoko kakovostne profesionalne izdelke s hitrim in učinkovitim delovanjem, ki jih dnevno uporablja na tisoče podjetij, obrtnikov, tehnikov, potrošnikov. Vsak izdelek spoštuje zdravje in okolje v skladu s strogim etičnim kodeksom, ki ga je sprejelo podjetje.


Certifikati proizvajalca o doseganju najvišjih standardov


Proizvajalčevi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti, zanesljivosti, učinkovitosti, prijaznosti do okolja in varnosti.

   • UNI EN ISO 9001:2000, certifikat kakovosti proizvodnih procesov
   • UNI EN ISO 14001, certifikat o varovanju okolja
   • OHSAS 18001, certifikat o varnosti in zdravju zaposlenih
   • ISO Certificate of Excellence, certifikat odličnosti za podjetja, ki so si pridobila vse tri zgoraj naštete certifikate, kakovosti, varovanja okolja in varnosti
Reference o servisu

Reference in kakovost opravljenih storitev našega servisa si lahko ogledate na slikah v našem servisnem katalogu.