Fabric

Izdelki << Nega tekstila - Textile Master << Seti za nego tekstila

 

SETI ZA NEGO TEKSTILA

(čiščenje, zaščita, vzdrževanje)


 


     Nega tekstila - mikrovlakna

           

Microfibre Care Kit - U225


Set za nego mikrovlaken - U225


Microfibre Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Z rednim čiščenjem mikrovlaken in sprotnim odstranjevanjem madežev poskrbimo za željeno čistočo in visoko stopnjo higiene. V kolikor mikrovlaken ne čistimo dovolj pogosto in redno, bodo maščobne kisline znoja, umešanega prahu in umazanije prodrle v mikrovlakna, kar poslabša izgled (površina posatne zaribana) in lahko povzroči velike poškodbe mikrovlaken. Ker so mikrovlakna sestavljena iz dveh med seboj zlepljenih plasti (nosilno platno spodaj in plast mikrovlaken zgoraj), obstaja zaradi neredne nege nevarnost ločevanja obeh plasti.

Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena čiščenju suhe površinske umazanije ter suhih ostankov madežev na površini mikrovlaken. Čistilna krpa zelo lepo obnovi žametni izgled mikrovlaken in alkantare.

Microfibre Cleaner je tekoče čistilo z razpršilcem, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanje proteinov (hrane), tanina (pijače) in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Čistilo je narejeno na vodni osnovi. Po 2 kratnem čiščenju mikrovlaken ali alkantare vam svetujemo obnovo tovarniške površinske zaščite s Textile Protector S ali Textile Protector W.

Kopalna rokavica iz frotirja, je narejena iz čistega bombaža, ki zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu).

Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine. Poraba čistil je najbolj odvisna od stopnje umazanosti mikrovlaken.

 

Vsebina

 • 1 kos Microfibre Cleaning Cloth
 • 225 ml Microfibre Cleaner
 • 1 kopalna rokavica, 2 gobi, 1 navodilo za uporabo



    Nega tekstila - tekstil

           

Fabric Care Kit - U225


Set za nego tkanin - U225

 

Fabric Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) večine vrst tekstila, blaga, mikrovlaken, alkantare in podobnih vrst vlaken (razen čiste volne in svile). Način obdelave je preprost in zagotavlja hitro čiščenje brez obleditve in ostanka madežev.

Textile Cleaner je posebno čistilo namenjeno čiščenju večine raznovrstnih vlaken: naravnih (razen čiste volne in svile), umetnih (sintetičnih), mešanih vlaken in mikrovlaken. Po vsakem čiščenju svetujemo obnovo zaščite s Textile Protector W. Čistilo je narejeno na vodni osnovi.

Textile Protector W je razpršilec na vodni osnovi namenjen zaščiti tekstila, mikrovlaken, preprog, itd. z namenom zaščite pred pojavom madežev hrane in pijače, maščob, mastnih kislin od potenja, itd. Textile Protector W je preprost za uporabo in namenjen zaščiti novega tekstila ali po rednem čiščenju oz. odstranitvi madeža in se lahko nanaša neposredno na še vlažno očiščeno tkanino. Zaščita je učinkovita le, če se jo po vsakem čiščenju obnovi.

Kopalna rokavica iz frotirja, je narejena iz čistega bombaža, ki zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu).

Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine..

 

Vsebina

 • 225 ml Textile Cleaner
 • 225 ml Textile Protector W
 • 1 kopalna rokavica, 1 goba, 1 navodilo za uporabo

 
           

           
Nega tekstila - odstranjevanje trdovratnih madežev

           

SOS Textile Stain Remover Kit

SOS set za odstranjevanje madežev s tekstila

 

S SOS setom za odstranjevanje madežev s tekstila lahko z vseh vrst tkanega in netkanega tekstila in blaga (tudi mikrovlakna) z lahkoto odstranite večino madežev. Primeren je tudi za čiščenje madežev s tapetniškega blaga, preprog, vzmetnic, tekstilnih oblog v avtomobilih, plovilih in ostalih izdelkov iz tekstilij.

Ox'Cleaner je prašek, ki odstranjuje madeže, ki nastanejo zaradi pijače, hrane, urina, krvi, sledi posušene vode, porumenelosti itd.

Stain Away je čistilo izdelano na vodni osnovi in je namenjeno odstranjevanju večine svežih madežev, vključno s kemičnim svinčnikom, z mikrovlaken in hidrofobiranih-zaščitenih tkanin. Za trdovratne madeže ga uporabite skupaj z drugimi izdelki iz seta ali s sredstvom za odstranjevanje črnila z blaga (Ink Killer for Textile) ali razpršilom za odstranjevanje mastnih madežev z blaga (Textile Grease Remover).Stain Remover S je čistilo s topili, namenjeno odstranjevanju mastnih madežev, oljnih madežev, masla, znoja, lepila, barve, flomastra, kemičnega svinčnika, črtala za ustnice, šminke, ostalih kozmetičnih izdelkov, loščila za čevlje, voska ipd.

Resistant Stain Cleaner je sredstvo za čiščenje zastaranih trdovratnih madežev, ki jih naredimo z markerjem, kemičnim svinčnikom, črtalom za oči, šminko, ostalimi kozmetičnimi izdelki, loščilom za čevlje in voskom. Sredstvo uporabite skupaj z drugimi izdelki iz SOS seta za odstranjevanje madežev (SOS Textile Stain Remover Kit), sredstvom za odstranjevaje črnila z blaga (Ink Killer For Textile) ali razpršilom za odstranjevanje mastnih madežev z blaga (Textile Grease Remover Spray).

Stain Remover S je čistilo s topili, namenjeno odstranjevanju mastnih madežev, oljnih madežev, masla, znoja, lepila, barve, flomastra, kemičnega svinčnika, črtala za ustnice, šminke, ostalih kozmetičnih izdelkov, loščila za čevlje, voska ipd.


Vsebina

 • 5×5g   Ox'Cleaner
 • 100ml  Stain Remover S
 • 100ml  Resistant Stain Cleaner
 • 100ml  Stain Away
 • 1 mehka krpa, 1 goba, 1 navodilo za uporabo